• صفحه اصلی
  • اختصاصی
  • اخبار
    • سیاست
    • اقتصاد
    • جامعه
    • ورزشی
    • بین‌الملل
      • جهان اسلام
        • جبهه مقاومت
        • بیداری اسلامی
      • جهان غرب
    • فرهنگ، هنر و رسانه
      • زیست پلاس
    • شبکه‌های اجتماعی
    • زنان و خانواده
    • جبهه انقلاب
      • افراد و فعالین
      • موسسات
      • رویدادها
      • محصولات
    • اخبار جعلی
      • راستی‌آزمایی
      • گزارش تحقیقی
    • فیلم
      • نصر تی‌وی
    • عکس
    • صدا
      • حسینیه نوا خبر۲۴
    • پژوهشکده رایانما خبر۲۴
  • تلویزیون
  • رادیو
  • صفحه اصلی
  • اختصاصی
  • اخبار
    • سیاست
    • اقتصاد
    • جامعه
    • ورزشی
    • بین‌الملل
      • جهان اسلام
        • جبهه مقاومت
        • بیداری اسلامی
      • جهان غرب
    • فرهنگ، هنر و رسانه
      • زیست پلاس
    • شبکه‌های اجتماعی
    • زنان و خانواده
    • جبهه انقلاب
      • افراد و فعالین
      • موسسات
      • رویدادها
      • محصولات
    • اخبار جعلی
      • راستی‌آزمایی
      • گزارش تحقیقی
    • فیلم
      • نصر تی‌وی
    • عکس
    • صدا
      • حسینیه نوا خبر۲۴
    • پژوهشکده رایانما خبر۲۴
  • تلویزیون
  • رادیو
صفحه اصلی اخبار

مضرات مصرف برنج قهوه‌ای

برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن پوسته بیرونی، نسبت به برنج سفید، ۲۴ درصد آرسنیک بیشتر و ۴۰ درصد آرسنیک غیرآلی‌ بیشتر دارد.

۲۷ فروردین ۱۴۰۴
در اخبار, جامعه
مضرات مصرف برنج قهوه‌ای

به گزارش خبر۲۴، برنج قهوه‌ای معمولا آرسنیک بیشتری در خود نگه می‌دارد، زیرا این ماده سمی بیشتر در پوسته بیرونی دانه برنج انباشته می‌شود؛ لایه‌هایی که در برنج سفید طی فرایند آماده‌سازی حذف می‌شوند، اما در برنج قهوه‌ای باقی می‌مانند. این بدان معناست که اگرچه برنج قهوه‌ای فیبر و مواد مغذی بیشتری دارد، در عین حال مقدار بیشتری آرسنیک نیز وارد بدن می‌کند.

برنج قهوه‌ای، اغلب در افکار عمومی به‌عنوان جایگزینی سالم‌تر برای برنج سفید شناخته شده است، اما مطالعه‌ای جدید در آمریکا نشان می‌دهد که این غذای محبوب و پرطرفدار حاوی مقدار قابل‌توجهی آرسنیک بیشتر است.

مصرف درازمدت هر نوع آرسنیک می‌تواند به مشکلات پوستی و گوارشی منجر شود و همچنین خطر ابتلا به دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش دهد.

سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان می‌کند که مصرف آرسنیک در دوران کودکی با «آثار منفی بر رشد شناختی» و «افزایش مرگ‌ومیر در جوانان» مرتبط بوده است.

متخصصان در مورد خطر مواجهه کودکان زیر پنج سال با آرسنیک هشدار داده‌اند، زیرا آن‌ها به دلیل مصرف بیشتر غذا نسبت به وزن بدن در مقایسه با بزرگسالان، بیشتر در معرض آثار منفی آرسنیک‌ هستند.

متخصصان یادآور شدند که «میزان مواجهه با آرسنیک برای بیشتر آمریکایی‌های تحت بررسی در حدی نبود که باعث افزایش قابل‌توجه خطرات سلامتی شود». بنابراین، آنها نمی‌گویند از مصرف برنج قهوه‌ای کلا پرهیز کنید بلکه تنها توصیه می‌کنند از غلات متنوع‌تری استفاده کنید و به‌ویژه برای کودکان خردسال از روش‌های پختی بهره بگیرید که می‌توانند میزان آرسنیک را کاهش دهند، مانند شستن زیاد برنج و پختن آن در آب زیاد.

در همین حال، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) پیش‌تر دستورالعمل‌هایی برای محدود کردن مصرف برنج در نوزادان و زنان باردار صادر کرده است، چرا که شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه مواجهه با آرسنیک غیرآلی می‌تواند با اختلالات رشد مغز و افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط باشد.

منبع: مشرق نیوز

مطالب مرتبط

تکلیف دروازه‌بان خارجی پرسپولیس مشخص شد
ورزشی

تکلیف دروازه‌بان خارجی پرسپولیس مشخص شد

۳۰ تیر ۱۴۰۴
بقائی: از هیچ فرصتی برای پاسخگو کردن متجاوزان کوتاهی نمی‌کنیم
سیاست

بقائی: از هیچ فرصتی برای پاسخگو کردن متجاوزان کوتاهی نمی‌کنیم

۳۰ تیر ۱۴۰۴
درخواست جدی کارگران برای افزایش مزد هر ۳ ماه یکبار
اخبار

درخواست جدی کارگران برای افزایش مزد هر ۳ ماه یکبار

۳۰ تیر ۱۴۰۴
رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی حملات به سوریه را محکوم کرد
برگزیده

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی حملات به سوریه را محکوم کرد

۳۰ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
تلگرام
اینستاگرام
سروش پلاس
بله
ایتا
آپارات
یوتیوب

کلیه حقوق برای خبر۲۴ محفوظ است

افزودن لیست پخش جدید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • socials
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • صفحه اصلی

© 2025 جی نیوز - تمامی حقوق برای سایت راست چین و علی عاشوری محفوظ می باشد.