به گزارش خبر۲۴، «سید فضل الله راست» -رئیس بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت- درباره جزئیات این حادثه گفت: بیمار پسر بچه ۶ ساله ساعت ۲۲:۳۰ پنجشنبه دوم مردادماه ۱۴۰۴ توسط تیم فوریتهای پزشکی لنده در قسمت سیپیآر مرکز درمانی شهر لنده بستری شد، بیمار بعد از مراجعه به مرکز درمانی لنده دچار تشنج شده و با توجه به شرایط و نیاز به اقدامات بیشتر جهت ادامه درمان به بیمارستان امام خمینی(ره) شهر دهدشت انتقال داده شد.
وی افزود: این کودک در بدو ورود به بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت حالت شوک و کاهش سطح هوشیاری داشت. اکسیژن بیمار ۵۰ درصد و ضربان قلب و فشار خون بسیار ضعیف بود با انجام اقدامات درمانی توسط پزشکان ضربان قلب بیمار به ۹۰ و درصد اکسیژن خون نیز به ۸۵ تا ۹۰ درصد رسید.
راست اظهار کرد: ساعت ۲ بامداد بیمار به آی سی یو منتقل و پس از مشورت با پزشک فوق تخصص قلب کودکان درخواست اعزام به مرکز مجهزتر در شیراز داده شد.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت تصریح کرد: بیمار توسط فوریتهای پزشکی به بیمارستان شیراز اعزام شد اما متاسفانه در ابتدای مسیر دچار ایست قلبی و تنفسی شد و با توجه به بعد مسافت تا شیراز مجدد به اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت انتقال یافت و مورد احیاء قلبی و ریوی قرار گرفت اما متاسفانه فوت شد.
«نورمحمد نعمتی»، -رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده- نیز درباره مرگ کودک ۶ ساله لندهای بر اثر عقربگزیدگی گفت: بیمار با علائم گزیدگی به مرکز درمانی شماره یک شهر لنده مراجعه کرد و اظهارات همراهان بیمار نیز عقربگزیدگی بود که بلافاصله سرم عقربگزیدگی به کودک تزریق و روند اولیه درمان شروع شد.
وی افزود: بلافاصله باتوجه به شرایط بیمار و تاکید پزشک مرکز بر اعزام به بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت کودک در ساعت ۲۲:۵۶ همان شب با آمبولانس مرکز جامع سلامت شهری لنده به دهدشت اعزام شد.
نعمتی اظهارکرد: در مسیر اعزام باتوجهبه نیاز بیمار به اینتوبه بیمار در مسیر تحویل آمبولانس ۱۱۵ «سوق» و فوراً نیز به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت اعزام شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده خاطرنشان کرد: سرم ضد عقرب و ضد مار به تعداد فراوان در مرکز جامع سلامت شهری لنده موجود بوده و در راستای اجرای دستورات پزشک، داروی سرم ضد عقرب به این بیمار تزریق شده است.
نعمتی تصریح کرد: مرکز جامع سلامت شهری لنده یکی از مراکز درمانی با کادر درمانی شبانهروزی است که در طول شبانهروز درحال خدمترسانی است و هیچگونه کمبودی در حوزه دارو و درمان ندارد و برابر اصول اخلاقی و حرفهای درمانی نیز همواره خادم مردم است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در شنبه چهارم مرداد، وی ضمن ابراز همدردی با خانواده متوفی تاکید کرد: تمامی اقدامات درمانی در مرکز خدمات جامع شهری لنده مطابق تشخیص و دستورات پزشک انجام شده و بیمار در کمترین زمان ممکن به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت اعزام شده است.
«سید محمد تقوی» -فرماندار شهرستان لنده- گفت: به شبکه بهداشت و درمان شهرستان اعلام شده که در اسرع وقت زمان دقیق حادثه، ساعت مراجعه والدین بیمار، اقدامات و تلاشهای انجام شده به همراه مستندات از جمله فیلمهای دوربینهای مدار بسته را آماده و موضوع را بررسی و نتیجه کارشناسی به را مراجع ذیصلاح و افکار عمومی ارایه کند.
فرماندار شهرستان لنده ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده عزادار این کودک و تشکر از بردباری و صبر آنها اظهار کرد: حتما ابعاد موضوع به صورت دقیق مورد بررسی قرار میگیرد و اگر قصوری انجام شده باشد با عاملان برخورد میشود.
تقوی با اشاره به کمبود برخی امکانات و تجهیزات و نبود برخی پزشکان متخصص در مرکز بهداشتی و درمانی لنده خاطرنشان کرد: بارها به صورت حضوری و یا تلفنی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی درخواست تامین تجهیزات، امکانات و اعزام پزشکان متخصص را داشتهام؛ امیدوارم که تامین نیازمندیها و مطالبات در دستور ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گیرد که شاهد چنین حوادث و رخدادهای تلخی نباشیم.
به گزارش ایسنا، وی ضمن تقدیر از رسانهها برای مطالبهگری و پیگیری مشکلات از آنها و فعالان فضای مجازی درخواست کرد قبل از هر اظهار نظر و پرداختن به موضوعی با رعایت انصاف از منابع موثق و با کسب اطلاعات دقیق به درج مطالب بپردازند که تشویش و یا ابهامی برای افکار عمومی ایجاد نشود.
به گزارش ایسنا، در برخی رسانههای محلی و فضای مجازی مطرح شد که وضعیت این کودک در اثر گزش عقرب دچار وخامت شد و به سرعت به مرکز درمانی شهر لنده منتقل شد اما به دلیل نبود آمبولانس مجهز جهت انتقال و اعزام فوری به بیمارستان شهر دهدشت، مرکز شهرستان کهگیلویه روند درمان دچار اختلال شد و تأخیر در اعزام، جان کودک را گرفت.