به گزارش خبر۲۴، در جریان مراسم یادبود «اتل کندی»، فیلمی از بایدن و اوباما در حال گفتوگو با یکدیگر دست به دست میشود که در آن بایدن به اوباما میگوید «هریس به اندازه من قوی نیست» و اوباما نیز در پاسخ ضمن تایید این اظهار میگوید «میدانم… درست میگویی… هنوز زمان داریم».
این آخرین جنجال مضحکی است که این بار در حزب دموکرات مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است. پیش از این نیز رسواییهایی در دو حزب رقیب انتخاباتی آمریکا مطرح شده بود که هریک هم گویای ضعفها و هم بیانگر فقدان عقلانیت و اخلاق در روند مناظرات و رقابتهای انتخاباتی آمریکا است.
حمایت از جنایت
میان دموکرات و جمهوریخواه تفاوتی نمیکند کدامیک به کاخ سفید راهی شود. چه هریس و چه ترامپ هر دو علنا از اسرائیل حمایت کرده و میکنند و همواره درصدد جلب لابی صهیون در کشور خود هستند. ترامپ که که از قدرت به دور است، نتانیاهو را در رویای حمله به مراکز هستهای ایران تشویق کرده بود حال آنکه انتظار میرود در صورت تصدی منسب ریاست جمهوری ایالات متحده جرأت چنین کاری را نخواهد داشت. در طرف مقابل هم اوضاع به همین شکل است. بایدن و هریس در گفتوگوهای مختلف تاکید کردهاند که از منافع اسرائیل در منطقه غرب آسیا حمایت خواهند کرد.
این حمایتها اما بدون در نظر گرفتن کشتار نزدیک به ۵۰هزار غیرنظامی از جمله کودکان و زنان است. نسلکشی صهیون که این روزها دلها جهانیان و آزادیخواهان را به درد آورده نتوانسته تغییر و تشکیک در مسیر حمایت از این رژیم تروریست از سوی سردمداران ایالات متحده به وجود آورد.
رقابت بر سر حماقت
«احمق بودن» خصیصهای نیست که امروز فقط افکار عمومی به نامزدهای انتخاباتی آمریکا نسبت میدهد؛ مقامات آمریکایی نیز طرف مقابل خود را فردی احمق خطاب میکنند و او را فردی که دچار زوال عقل شده است، معرفی میکنند. این ادعا از سوی ترامپ علیه باید بسیار دیده و شنیده شد. ترامپ علنی بایدن را تحقیر میکرد و او را دچار زوال عقل میدانست.
حملات جمهوریخواهان علیه بایدن و تمسخر او این ذهنیت را در افکار عمومی جا انداخته بود که ترامپ برخلاف رقیب خود، هیچ مشکل جسمی و روحی ندارد و بر امور کاخ سفید مسلط خواهد بود. پس از تحقیر بایدن در اولین مناظره انتخاباتی با ترامپ، این گمانه در میان آمریکاییها پررنگتر شد و آنها دونالد ترامپ را فرد قابل اعتمادتری در مقابل این پیرمرد فراموشکار میدانستند. دونالد ترامپ، دیگر پیرمرد این عرصهی رقابت، نیز خود را تا حدی قابل اتکا نشان داد که دموکراتها مجبور شدند برای عدم شکست در رقابتهای انتخاباتی به فکر جایگزین کردن نامزد خود بیافتند.
ترامپ که چهار سال از بایدن جوانتر بود، پس از برکناری بایدن از نامزدی انتخابات، و جایگزینی کامالا هریس با او، حالا به نامزدی که از رقیب خود پیرتر است تبدیل شد و این انگارهها که او نیز فرتوت شده و صرفا با نمایش و صحنهسازی ترور توانسته بود اختلاف رای خود را به حداکثر برساند، آرای او را تقلیل داد.
ترامپ ۷۹ ساله حالا در معرض یک پرسش عمومی قرار گرفته است. آیا این پیرمرد میتواند سکاندار ریاست جمهوری ایالات متحده تا چهار سال آینده و سن ۸۳ سالگی باشد؟ گافهای ترامپ پس از برکناری بایدن، بیشتر در معرض عموم دیده شد. تا جایی که او نام اطرافیان خود را فراموش کرد و دستیار سابق او نیز در یک مصاحبه به این زوال عقل اعتراف کرد و گفت که آثار این مسئله در ظاهر و باطن ترامپ رفته رفته در حال آشکار شدن است.
ترامپ که همیشه با ژست یک شومن در کمپینهای تبلیغاتی حاضر میشد، طی مراسمی میان هوادارانش که با حضور ایلان ماسک برگزار شد، نشان داد که پیری توان او را برای حتی یک سخنرانی تبلیغاتی چند ساعته گرفته است. ترامپ پیشتر نیز از مناظره با هریس انصراف داده بود و نسبت به این تصمیم بهانههای مختلفی مطرح میکرد.
میبایست یادآور شد که این نامزد حزب جمهوریخواه در دوران ریاست جمهوری خود نیز مشکلات عدیدهای را با همسر خود و اعضای کابینهاش داشت و بسیاری از کارشناسان حوزه روانشناسی او را یکی از بیماران بدخیم روحی و روانی میدانستند.
ماراتن بیاخلاقی و فساد
شاید کمی باب شده بود که عدهای میگفتند ترامپ حامی خانواده است و اظهارات او خود شاهدی بر این ادعاست. در حالی که اظهارات اخیر او نشان میدهد، موج ترویج بیعفتی و فساد آرام آرام از پشت افکار او نیز بیرون میآید. ترامپ اخیرا در یک کمپین تبلیغاتی به اندامهای جنسی مردی اشاره میکند که پیشتر با او سابقه همکاری و سرگرمی داشته است. ترامپ یکی از سرشناسان در پروندههایی با اتهامات جنسی است که برای به حاشیه راندن آنها نیز حاضر شده به شاکی و قاضیان پیشنهاد رشوه دهد تا روند رسیدگی به پروندههایش را از روال قانونی خارج کند یا لااقل از تعدد اتهامات خود بکاهد.
در طرف مقابل نیز اوضاع به همین شکل است. نامزد پیشین دموکراتها، جو بایدن، معروف به برخی اختلالات جنسی و خود از حامیان ترویج همجنسگرایی در آمریکا و خواهان جهانیشدن این فرهنگ کثیف و مردود آمریکایی است. کامالا هریس، نامزد ثانویه دموکراتها، نیز از این مسیر منحط خارج نیست. علاوه بر پیدا بودن شواهدی مبنی بر حمایت هریس از همجنسگرایی، او یکی از حامیان قانونی شدن روسپیگری در آمریکا است.
این بیاخلاقی و فساد که در نهایت کانون خانواده را در آمریکا به لجن کشانده و آن را تا حدود بسیار زیادی به نابودی رسانده، به ماراتنی میان نامزدهای دو طیف جمهوریخواه و دموکرات آمریکا در بیاخلاقترین و کثیفترین انتخابات تاریخ جهان تبدیل شده است.
انتهای پیام/