به گزارش خبر۲۴، مبرهن است که طرف پیروز در یک نبرد مسلحانه بین المللی نیاز به آن ندارد که به صورت پرتکرار و و از تریبون های مختلف موفقیت نظامی خود را جار زده و به هر لطایف الحیلی دست بزند تا به زور سر نیزه به افکار عمومی جهانی این باور را بقبولاند که آمریکا- رژیم به اهداف خود در جنگ با ایران دست یافته است.
به موازات تلاش های بسیار گسترده ترامپ و نتانیاهو برای وارونه نمایی واقعیات صحنه و سرپوش گذاشتن بر روی شکست توام با تحقیر، بسیاری از تحلیلگران نظامی بی طرف و رسانه های معتبر دنیا همچنان از شکست غرب در مواجهه با ایران سخن به میان می آورند، شکستی که سایه آن بر سر ترامپ و نتانیاهو سنگینی می کند و این دو تلاش می کنند تا با تحرکات نمایشی خود را فاتح جنگ معرفی کنند و از زیر بار تحقیر ناشی از جنگ خلاصی پیدا کنند.
اعترافات تلخ و دیرهنگام
«اسکات ریتر» افسر آمریکایی و بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل با اشاره به جنگ 12 روزه بین ایران و رژیم صهیونیستی و آمریکا بیان می کند : «اسرائیلیها هم از نظر نظامی در حال شکست هستند و هم وجهه عمومی جهانی خود را از دست دادهاند. این یک فاجعه کامل برای اسرائیل است. منظورم این است که حتی جنگ ۱۲ روزه با ایران، که قرار بود، برتری نظامی اسرائیل بر ایران را نشان دهد، شکست خورده است».
وی ادامه می دهد : «سانسور اسرائیل نمیتواند این واقعیت را پنهان کند که ایرانیها ضربههای جدی به اسرائیلیها وارد کردند. به هر حال، این اسرائیلیها بودند که برای آتشبس التماس کردند.»
یا جروزالمپست در گزارش دیگری از هزینه های ناشی از حملات ایران به سرزمین های اشغالی سخن به میان می آورد : «پس از جنگ با ایران، هزاران اسرائیلی همچنان در بازگشت به الگوهای سالم خواب دچار مشکل هستند و بسیاری از آنها از خستگی شدید رنج میبرند».
در حالی که منابع رسمی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی از خسارات فراوان ناشی از عدم رهگیری موشک های ایرانی به سرزمین های اشغالی سخنی به میان نیاوردند، روز گذشته یک مقام نظامی اسرائیلی هرچند بهشیوهای محدود و قطرهچکانی، در گفتگو با رویترز سرانجام اعتراف کرد که در جریان پاسخ موشکی و پهپادی ایران در جنگ ۱۲ روزه، شماری از پایگاههای نظامی این رژیم هدف قرار گرفتهاند.
نفرت عمومی در پی شکست بزرگ
همانگونه که ذکر شد هدف ترامپ و نتانیاهو ازغوغاسالاری رسانه ای روزهای اخیر استتار شکست در مقابل ایران می باشد و در شرایطی که این دو نتوانسته اند با تحرکات نمایشی و تبلیغاتی خود مانع از باورپذیری شکست خود در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران شده اند، بلایی خانمان سوزتر گریبان آمریکا -رژیم را گرفته است مبنی بر اینکه موجی از تنفر عمومی علیه رژیم صهیونیستی در افکارعمومی جهان به راه افتاده است و هر روز بر گستره آن افزوده می شود و ایالات متحده امریکا با دهها هزار شبکه رسانه ای نتوانسته مانع از شکل گیری و دست کم گسترش آن شود.
نشریه آمریکایی نیویورک تایمز از تنفر فراگیر عمومی علیه رژیم صهیوینیستی اینگونه یاد می کند: «اسرائیل در منطقه منزویتر و منفورتر از قبل شده است.» این روزنامه مشهور آمریکایی ادامه می دهد: «در یک نظرسنجی که ماه گذشته توسط موسسه تحقیقاتی پیو از ۲۴کشور در سراسر جهان منتشر شد، نظرات منفی در مورد اسرائیل افزایش یافته است. در ۲۰کشور، بیش از نیمی از مردم گفتند که دیدگاه نامطلوبی نسبت به اسرائیل دارند. در هشت کشور، استرالیا، یونان، اندونزی، ژاپن، هلند، اسپانیا، سوئد و ترکیه، بیش از ۷۵درصد این دیدگاه را داشتند.»
نشریه آمریکایی تصریح کرد: «برای اسرائیل، اثرات موجی این موضوع در خلیج فارس احساس شده است، جایی که قبل از ۷ اکتبر، کشورهایی مانند عربستان سعودی مایل به برقراری روابط دیپلماتیک و اقتصادی با اسرائیل بودند. اکنون، اکثر تحلیلگران معتقدند که با طولانی شدن جنگ غزه، امیدها برای روابط عادی به شدت کاهش یافته است، تا حدی به این دلیل که کشورهای خلیج فارس ایده روابط دیپلماتیک را به حل مسئله فلسطین گره زدهاند. حل این مسئله بیش از همیشه ناممکن به نظر می رسد.»
هر چه از حادثه 7 اکتبر فاصله گرفتیم تظاهرات مردمی و خودجوش در بسیاری از کشورها علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه فراخ تر شد و پس از تجاوز این رژیم به خاک ایران در بسیاری از شهرهای دنیا تظاهرات ضدصهیونیستی برگزار شده است که نمایانگر میزان نفرت جهانی علیه این رژیم است و در مقابل آگاهی افکار عمومی، آمریکا و رژیم صهیونیستی مستاصل شده است چرا که تلاش های گسترده آنها برای توجیه حقوقی تمام تجاوزات تاکنون راه به جایی نبرده است.
بنابراین دو چالش این روزهای ترامپ و نتانیاهو علیرغم تلاش های گسترده روانی- رسانه ای آنها همچنان به قوت خود باقی است؛ نخست شکست تلخ در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران و دیگر، توسعه نفرت عمومی از رژیم صهیونیستی.